Verhuur

Machine huren bij Dave Bronder Mechanisatie? Bekijk hieronder ons aanbod en voorwaarden.

Startklaar geleverd

DEMONSTRATIE

KLANTGERICHT

Verticuteermachine

met onze verticuteermachine verwijdert u moeiteloos mos en dood gras in het gazon.

Tuinfrees benzine

Freesmachine waarmee u reeds bewerkte grond kunt frezen. Eenvoudig en wendbaar. Uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld tuinen en groentebedden.

Grondfrees benzine

Deze machine is geschikt voor het middelzware en zware freeswerk, voorzien van benzinemotor met aangedreven frees en wielen. Wielen en freesmessen werken onafhankelijk van elkaar waardoor het mogelijk is de wielen op variabele snelheid te laten lopen, terwijl de freesmessen op volle snelheid blijven werken.

Onkruidborstel benzine

Onkruidborstelmachine voor het onkruidvrij houden van alle soorten bedrijfsterreinen en bestratingen. Geen chemische of andere reinigingsmiddelen nodig.

Al onze machines worden startklaar afgeleverd. ze worden in onze eigen werkplaats onderhouden en ons machineverhuur voldoet aan de veiligheidseisen. All huurprijzen zijn exclusief BTW, reinigings- en brandstofkosten. Indien u zelf niet in de gelegenheid bent de machine te halen en/of terug te brengen kunnen wij dit voor u doen. De kosten hiervoor kunt u opvragen, omdat dit afhangkelijk is van de plaats waar de machines gebracht en gehaald moeten worden.